حس عجیب و غریبی است که خداوند در یک زایمان پنج فرزند به خانوادهای هدیه دهد و آنان را سرشار از موهبات اعجاز نقش پدر یا مادری کند؛ مخصوصا که همزمان و در کنار آن، مانند والدین زرندی در استان کرمان به توان اقتصادی و هزینههای معیشت این تعداد فرزند هم بخواهی بیاندیشی.
بحث بر سر فرزندآوری یا تعداد فرزندان بویژه در شرایط اقتصادی کنونی خیلی وقت است که در کشور و خیلی کشورهای دیگر داغ شده و هرفردی نظرات خودش را دارد؛ عدهای پروپاقرص معتقدند در این شرایط اقتصادی نباید فرزند داشت چون خیلی سخت است، عده ای نیز در مقابل می گویند هرآنکس که دندان دهد نان دهد و معتقدند که تلاش پدر یا مادر خانواده و اعتقاد به اینکه خدا روزی رسان است اهمیت دارد.
برخی صاحبنظران البته مولفه های مهم دیگری نیز غیر از مسائل اقتصادی مطرح می کنند مانند دلایل بی میلی به فرزندآوری و در مجموع می توان گفت که نتیجه این شرایط طی سال های اخیر کاهش موالید بوده که خبرساز نیز شده است.
گرچه خیلیها اعتقاد دارند هرآنکس که دندان دهد نان دهد و معتقدند که به قول معروف، خدا می رساند، اما باز تامین اقتصاد همزمان چند فرزند هم سخت است و هم انرژی و وقتی زیادی برای تر و خشک کردن بچه ها می طلبد؛ آنان که خودشان پدر یا مادر شده اند می دانند که این عرصه چه سختی ها و البته همزمان، چه لذت ها و اعجازی دارد زیرا به گفته خیلی از عارفان، لذات واقعی این جهان هستی را در سختی های واقعی نهفته اند.
اما معیشت و اقتصاد با فرزندآوری ارتباط معناداری دارند، هرچقدر هم که درباره چندوچون و اندازه این تاثیرگذاری بحث وجود داشته باشد. هرچند برخی صاحبنظران با اتکا به آمار و مستندات موجود اثبات می کنند که به طور مثال در برخی شهرها، مناطق بالاشهرنشین و مرفه که مشکل اقتصادی ندارند از سرانه فرزندآوری کمتری برخوردارند و موید این است که غیر از اقتصاد، مولفه های مهم دیگری نیز دخیل است اما وقتی به سراغ آنان که مادر و پدر شده اند می رویم، دیگر در ابتدای سخنانشان از مشکلات اقتصادیشان نمی گویند؛ ابتدا از حس و حال پدر شدن یا مادری روایت می کنند؛ از دنیایی که پیش رویشان گشوده شده و چیزی که تا آن را حس نکنی نمی توانی درک کنی.
حسی که در آن هم سختی، شببیداری و هم البته همزمان، لذت های بدیع و تکرارنشدنی گذاشته اند و تنها آنان که آن را- البته با عشق- تجربه می کنند درک صحیحی از آن دارند؛ در واقع هرچقدر هم هرتعداد از افراد بیایند و بگویند که فرزندآوری در این شرایط اقتصادی سخت است که هست، اما قرار دادن این مقوله در برابر طعم معجزه پدر یا مادری قیاسی است نابجا؛ این را می توان در کلام پدران و مادران این سرزمین پرسید و همزمان نباید هم از مشکلات اقتصادی والدین به عنوان یک مولفه مهم غافل شد.
از جمله پدر و مادر زرندی که در نوبت دوم بارداری، بتازگی صاحب پنج قلو شده اند که البته یکی از این نوزادان در بدو تولد فوت شده اما چهار نوزاد تازه به دنیا آمده در کنار فرزند دیگر حدودا ۱۰ ساله ایشان، اینک کانون خانواده را روشنی می بخشند؛ کانون خانواده ای که با ورود یکباره پنج عضو جدید، قدری به حمایت مالی خیران و دولت نیازمند است.
طاهره.خ مادر ۳۵ ساله زرندی در دومین زایمان خود در بیمارستان امام علی(ع) این شهر پنج قلو به دنیا آورد و درحالی که همزمان اشک شوق بر چشم و کلام شکر بر زبان جاری دارد، درخواست کمک مالی نیز برای بزرگ کردن پنج فرزندش دارد.
رامین.خ پدر پنج قلوها نیز همین درخواست را دارد بویژه که شغل پایدار و کسب و کار مطمئنی ندارد؛ می گویند: قادرنیستند حس و حالی که از موهبت فرزنددار شدن به تعداد چهار نفر به آنان هدیه شده را توصیف کنند ولی در این زمانه سخت اقتصادی ، بی شک پدر به یک شغل مطمئن و مناسب و نیز کمک های خیران برای تامین مایحتاج فرزندان دارند.
آنطور که خبرنگار کسب اطلاع کرد حال عمومی مادر و چهار فرزند که یک دختر و سه پسر هستند خوب و تحت مراقبت قرار دارند.
دکتر یلدا پورحسن متخصص زنان و زایمان بیمارستان امام علی (ع) زرند با اشاره به اینکه نوزادان تحت مراقبت قرار دارند افزود: قل اول فرزند دختر به وزن یک کیلو و ۷۰۰ گرم، قل دوم فرزند پسر به وزن یک کیلوگرم (فوت شده)، قل سوم پسر به وزن یک کیلو ۷۵۰ گرم، قل چهارم پسر به وزن یک کیلو ۵۵۰ گرم و قل پنجم پسر نیز به وزن ۲ کیلوگرم است.
وی در مصاحبه با ایرنا با اشاره به اینکه نوزادان در هفته سی و چهارم حاملگی با جراحی سزارین به دنیا آمدند، خاطرنشان کرد: خانواده این بانوی زرندی چشم به راه کمک نیکوکاران و خیران است.
تامین هزینههای نگهداری
رامین پدر خانواده نیز ضمن ابراز خوشحالی از لطف ویژه خداوند به خانواده آنان خواستار توجه مسئولان و خیران نیز به منظور کمک به خانوادهشان شد و افزود: هماینک شغل پایدار و درآمد خوبی نیز ندارم و برای تامین هزینههای نگهداری با مشکل جدی مواجه خواهم شد.
مادر پنج قلوها نیز با اشاره به اینکه خداوند را شاکرم که چنین نعمتهایی به من بخشید، افزود: توقع از مسئولان دارم برای تامین هزینه نگهداری فرزندانم که سه پسر و یک دختر هستند کمک و حمایت کنند.
مادربزرگ نوزادان نیز که در بیمارستان حضور دارد از اینکه یکباره صاحب چهار نوه شده خوشحال است؛ او که مادر شهید است ضمن ابراز خوشحالی از این اتفاق می گوید: سجده شکر به جا میآورم که اگر یک پسرم شهید شده اما در مقابل خداوند سه نوه پسر و یک دختر به خانواده ما بخشیده است.
شهرستان زرند در شمال استان کرمان واقع شده است.